İl
Semt
  • İlçeyi Seçiniz..
Emlak Kategorisi
  • Proje
  • X
Emlak Tipi
Örnek Aramalar

İstanbul Proje Ev İşyeri Arsa Tarla Sahibinden

İstanbul Proje Ev İşyeri Arsa Tarla Sahibinden Fiyatları ve İlanları

Toplam 61 adet Proje Emlak İlanları listelendi

İstanbul , Başakşehir Altınşehir Mah 09.Ekim.2020

Park Mavera 4 Lounge Park Mavera 4 Lounge Projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir’De İnşa Ediliyor. Makro İnşaat, ‘’ Park Mavera’’ Markasına Bir Yenisini Daha Başakşehir’De Ekliyor. Diğer Park Mavera Projelerine Komşu Konumda İnşa Edilen Proje A,İstanbul Proje Devam Eden...

233M2

2.197.000 TL - 6.451.000 TL

Msngroup

İstanbul , Kağıthane Gültepe Mah 05.Ekim.2020

İstanbul'un Merkezi Lokasyonlarından  Kağıthane'de Kentsel Dönüşüm Projesi Olarak İnşa Edilecek Olan Projelerin Yanına Gülmahal  Kağıthane  Projesi De Ekleniyor. 850 Metrekare Arsa Alanı Üzerine İnşa Edilecek Olan Gülmahal  Kağıthane  Projesi Tek Blo,İstanbul Proje Devam Eden...

43M2

305.000 TL - 750.000 TL

Msngroup

İstanbul , Kağıthane Merkez Mah 05.Ekim.2020

Genyap Link  Kağıthane  4826 Metrekare Alan Üzerine İnşa Edilmektedir. ProjeDe 4 Blok 414 Daire Ve 2 Dükkan Mevcuttur. ProjeNin Sosyal Donatıları; Cafe Kapalı Havuz Seyir Terası Fitness Alanı Çocuk Parkı Sauna – Buhar Odası – Türk ,İstanbul Proje Devam Eden...

59M2

365.000 TL - 735.000 TL

Msngroup

İstanbul , Büyükçekmece Alkent 2000 Mah 05.Ekim.2020

Büyükçekmece’Nin En Değerli Lokasyonunda Yer Alan  Demir Life, Hiç Kapanmayacak Muhteşem Deniz Ve Göl Manzarası, Muhteşem Gün Batımı, Alkent 2000’E Komşu Konumuyla Dikkat Çekiyor. ProjeDe 821 Daire Ve 52 Dükkan Yer Alıyor. 2 Bloktan Oluşan Projenin ,İstanbul Proje Devam Eden...

69M2

750.000 TL - 5.771.000 TL

Msngroup

İstanbul , Eyüpsultan Göktürk Merkez Mah 05.Ekim.2020

Özak Göktürk Projesi İstanbul’Un Nadir Yeşil Bölgelerinden Birinde Ormanlarla Çevrili Olmanın Ayrıcalığı İle Özak Gyo’Ya Ait 22 Dönüm Arazide Yükselecek. Proje, 11 Blokta 157 Daireyle Butik Bir Yaşam Sunacak. Tek Düze, Monoblok Tarzından Uzak, Nefes ,İstanbul Proje Devam Eden...

126M2

2.240.000 TL - 7.740.000 TL

Msngroup

İstanbul , Başakşehir Bahçeşehir 2. Kısım Mah 23.Eylül.2020

Proje Hakkında Strada Bahçeşehir Strada Bahçeşehir, İstanbul Konut Projeleri Arasında Yerini Aldı. Akzirve İnşaat Tarafından İnşa Edilen Proje Banka Kredisine Uygun Olmasıyla Da Dikkat Çekiyor. Proje Bahçeşehir’De Yatırımcılarını Bekliyor. İsta,İstanbul Proje Devam Eden...

58M2

500.000 TL - 2.560.140 TL

Msngroup

İstanbul , Küçükçekmece Atakent Mah 23.Eylül.2020

Proje Hakkında Tema İstanbul Tema İstanbul, Atakent'te 1.5 Milyon Metrekare Arsa Üzerine İnşa Ediliyor. Proje,1+1'Den 4+1'E Varan Daire Seçenekleri İle Satışa Sunuluyor. İlk Etabı Tamamlanan Ve Satışa Sunulan Tema  İstanbul Projesi, Mesa, Ar,İstanbul Proje Tamamlanan...

79M2

427.200 TL - 1.270.645 TL

Msngroup

İstanbul , Küçükçekmece Fatih Mah 23.Eylül.2020

Proje Hakkında Blue Lake Blue Lake, İstanbul Rezidans Projeleri Arasında Yerini Aldı. Küçükçekmece Gölü'nün Hemen Yanı Başında İnşa Edilen Proje Yatırımcılarını Deniz Manzarasına Karşı Bir Yaşama Davet Ediyor. Metal Yapı Grup Tarafından İnşa Ed,İstanbul Proje Tamamlanan...

60M2

528.800 TL - 2.952.355 TL

Msngroup

İstanbul , Beylikdüzü Barış Mah 23.Eylül.2020

Proje Hakkında Westside İstanbul Westside İstanbul, İstanbul Konut Projeleri Arasında Yerini Aldı. ProjeNin Bünyesinde Yer Alan Konut Ve Ticari Üniteler Hem Bölgeye Hem De Yatırımcıya Değer Katacak. Westside, 74 Bin  M² Arsa Üzerine Konumlandır,İstanbul Proje Tamamlanan...

38M2

478.400 TL - 2.668.868 TL

Msngroup

İstanbul , Esenyurt Koza Mah 23.Eylül.2020

Proje Hakkında Makyol Santral Makyol Santral; Her Zevke, Her Bütçeye Ve Her Konfor Anlayışına Uygunluğu İle Sizleri Ayrıcalıklı Bir Yaşama Davet Ediyor.  Şehrin En Gözde Mekanlarına Ve Ana Ulaşım Alternatiflerine Olan Yakınlığı İle Bilinen Proj,İstanbul Proje Tamamlanan...

64M2

404.000 TL - 1.148.784 TL

Msngroup

İstanbul , Üsküdar Mimar Sinan Mah 23.Eylül.2020

Proje Hakkında Nevbahar Üsküdar Nevbahar Üsküdar, Kalyon İnşaat Tarafından Geliştirilen Konut Projesidir. 4 Bloktan Oluşan Projede 188 Adet Daire Bulunmaktadır. İstanbul Anadolu Yakasında, Kalyon İnşaat İmzasıyla Hayata Geçirilen Nevbahar Konut,İstanbul Proje Tamamlanan...

69M2

841.600 TL - 7.135.245 TL

Msngroup

İstanbul , Küçükçekmece Kartaltepe Mah 22.Eylül.2020

Proje Hakkında Keleş Center Keleş Center, Keleş İnşaat Güvencesi İle Şehrin Merkezi Konumda Karlı Bir Yatırım Olarak Karşımıza Çıkıyor. Proje, Ulaşımın Merkezinde, Benzersiz Bir Yaşam Fırsatı Sunuyor. Karma Bir Yapıya Sahip Olan Projede; Rezida,İstanbul Proje Devam Eden...

64M2

525.600 TL - 1.708.200 TL

Msngroup

İstanbul , Beşiktaş Levent Mah 22.Eylül.2020

Proje Hakkında Alya Teras Alya Teras Konut Projesi, İstanbul’Un Merkezi Lokasyonu Levent’Te Hayat Buluyor. Uygun Konut Fiyatları İle Satışa Sunulan Proje Alıcılarına Benzersiz Bir Yaşam Deneyimi Sunuyor. Alya Teras, Toplam 129 Konut Seçeneği Ve,İstanbul Proje Devam Eden...

53M2

532.800 TL - 1.290.000 TL

Msngroup

İstanbul , Büyükçekmece Atatürk Mah 22.Eylül.2020

Proje Hakkında Casablu Casablu, Deniz Manzarasını Önünüze Seren Eşsiz Konut Seçenekleri İle Büyükçekmece’De Yükseliyor. Uygun Ödeme Koşulları İle Alıcılarını Bekleyen Proje, Benzersiz Bir Yaşam Deneyimi Sunuyor. Emlak Konut Projeleri Arasında Y,İstanbul Proje Devam Eden...

65M2

485.000 TL - 1.745.000 TL

Msngroup

İstanbul , Kadıköy Göztepe Mah 22.Eylül.2020

Park Residences Cadde, Birleşik Gayrimenkul'un Son Konut Projelerinden Biri Olarak  4 Blokta 341 Konuttan Meydana Geliyor. Park Residences, Toplamda 44 Katlı 4 Bloktan Oluşan Emlak Konut Projeleri Arasında Kadıköy’De Yer Almaktadır. Bölgenin En Yüks,İstanbul Proje Tamamlanan...

102M2

2.115.000 TL - 7.909.000 TL

Msngroup

İstanbul , Ümraniye 21.Mayıs.2020

Delivery Date: 152020 Title-Deed Ready   İnstallment Plan: 30% First Payment The Rest 70% On 36 Months. # İstanbul # Ümraniye # - # Blueworldoffıce,İstanbul Proje Devam Eden...

65M2

128.000 $ - 480.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece Beylikdüzü 21.Mayıs.2020

Title Deed İs Ready  İnstallment Plan: First Payment 40% The Rest 60% On 36 Months # İstanbul # Büyükçekmece # Beylikdüzü # Blueworldoffıce,İstanbul Proje Devam Eden...

128M2

90.000 $ - 270.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Avcılar 21.Mayıs.2020

لدينا شقق عالي الجودة في اسطنبول أوروبي ، منطقة افجلار المشروع فيها نوعين من الشقق ٢+١ و ٣+١ ولكن ٢+١ بيعت كلها موجود فقط ٣+١ المساحة ١٦٢ متر مربع السعر ١٨٦،٠٠٠$ دولار امريكى المواصفات : الحراسة ٢٤ ساعة حوض السباحة صالة الرياضة كراج مغلق ,İstanbul Proje Tamamlanan...

162M2

180.000 TL - 22.000 TL

Blueworldoffıce

İstanbul , Esenyurt 21.Mayıs.2020

Title Deed İs Ready   İnstallment Plan: First Payment 40% The Rest On 36 Months # İstanbul # Esenyurt # - # Blueworldoffıce,İstanbul Proje Devam Eden...

68M2

66.500 $ - 268.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Kartal 21.Mayıs.2020

İnstallment Plan: First Payment 30% The Rest 70% On 30 Months # İstanbul # Kartal # - # Blueworldoffıce,İstanbul Proje Tamamlanan...

77M2

79.000 $ - 272.000 $

Blueworldoffıce

1/4

ilanlarınızın ilancarsi.com'da yayınlanmasını istermisiniz?

İlanlarınızın ilancarsi.com'da yer almasını istiyorsanız, firmanıza özel web sitesi hizmetimiz ile sitenize eklediğiniz ilanlar otomatik ilancarsi.com'a entegre olsun.