İl
İlçe
  • Büyükçekmece
  • X
Emlak Tipi
  • Emlak Kategorisini Seçiniz..
Örnek Aramalar

Büyükçekmece Kiralık Satılık Ev İşyeri Arsa Tarla Sahibinden

İstanbul Büyükçekmece Kiralık Satılık Ev İşyeri Arsa Tarla Sahibinden Fiyatları ve İlanları

Toplam 38 adet emlak ilanları listelendi

İstanbul , Büyükçekmece Kumburgaz Mah 01.Eylül.2020

Kumburgaz Da İmarlı Arsa 300M2 Çok Uygun Size Uygun Alternatif Yerimiz Mutlaka Vardır. #Toprakyayatirim #Sahibinden #Arsa #Depo #Fabrika #Lojistikyapı #Çiftlik #Villa #Bahçe #Silivriarsa #Emlak #Antrepo #Gayrimenkul #Türkiyearsa #İstanbularsa #Hay,İstanbul Büyükçekmece Satılık Arsa...

300M2

365.000 TL

Laz Mimarlık Emlak Pazarlama Danışmanlık..

İstanbul , Büyükçekmece Kumburgaz 25.Ağustos.2020

İstanbul Kumburgaz Celaliyede % 30 İmarlı 4 Kat Olacaş Şekilde Denize 600 Metre Mesafede İster Villa Yap İster 4 Katlı 100 Metreden 16 Daire Yap Yatırımlık 1367M2 İmarlı Arsa. # İstanbul # Büyükçekmece # Kumburgaz # Şarköy Armina Emlak,İstanbul Büyükçekmece Satılık Arsa...

1367M2

2.250.000 TL

Şarköy Armina Emlak

İstanbul , Büyükçekmece Kumburgaz 14.Temmuz.2020

​Kumburgaz Celaliye'de  1700 M2 Arazi İçerisinde 2 Adet İkiz Villanın Ve 1 Adet Şark Evinin Bulunduğu  Konumuyla, Yapılış Planlamasıyla Eşsiz  Villaların(2 İkiz Toplam 4 Adet) Her Biri Tripleks Olarak 4+1 Şeklinde Tasarlanmıştır. Yaz Kış Kalın,İstanbul Büyükçekmece Satılık Villa...

1700M2

6.000.000 TL

Altın Toprak Arsa Ofisi

İstanbul , Büyükçekmece Karaağaç Mah. 14.Temmuz.2020

Karaağaç'da Doğayla İç İçe Göl Manzaralı Etrafı Çevrili # İstanbul # Büyükçekmece # Karaağaç Mah. # Ersöz Yatırım,İstanbul Büyükçekmece Satılık Tarla...

500M2

160.000 TL

Ersöz Yatırım

İstanbul , Büyükçekmece Karaağaç Mah. 14.Temmuz.2020

Karaağaç'da Hazır Çiftlik Yeri İçinde Ahşap Yapı Meyve Ağaçları Etrafı Çevrili # İstanbul # Büyükçekmece # Karaağaç Mah. # Ersöz Yatırım,İstanbul Büyükçekmece Satılık Tarla...

1000M2

330.000 TL

Ersöz Yatırım

İstanbul , Büyükçekmece Karaağaç Mah. 14.Temmuz.2020

Büyükçekmece Karaağaç'da Konumu Güzel Göl Manzaralı Yatırımlık Tarla Tek Tapu # İstanbul # Büyükçekmece # Karaağaç Mah. # Ersöz Yatırım,İstanbul Büyükçekmece Satılık Tarla...

958M2

300.000 TL

Ersöz Yatırım

İstanbul , Büyükçekmece Eskice Mah. 14.Temmuz.2020

Büyükçekmece Eskice'de Muhteşem Göl Manzaralı Yerleşime Yakın Konumda Yatırımlık Tarla En İyi Fiyat Garantisi Altın Adam Kazandırmaya Devam Ediyor # İstanbul # Büyükçekmece # Eskice Mah. # Ersöz Yatırım,İstanbul Büyükçekmece Satılık Tarla...

1500M2

525.000 TL

Ersöz Yatırım

İstanbul , Büyükçekmece Ulus Mah. 14.Temmuz.2020

Büyükçekmece Tepecik'de İmar Planları İçersinde E5 Karayoluna Yakın Tem Otoyoluna Yakın Tepekent Villalarına Yakın Yerleşim İçinde Cadde Cephe Her Bütçeye Uygun İster 250 M2 İster 500 M2 Dilediğiniz Ölçüde Arsalarımız Mevcuttur En İyi Fiya,İstanbul Büyükçekmece Satılık Tarla...

250M2

74.900 TL

Ersöz Yatırım

İstanbul , Büyükçekmece Güzelce Mah. 29.Haziran.2020

Büyükçekmece Güzelce De  Müstakil Yüzme Havuzlu İkiz Villa  3 Katlı Triplex 4 Ay Sonra Teslim  Villa Sitede Toplamda 16 Adet  Müstakil Havuzlu Villa Bulunmaktadır.   Her Vıllanın Arsası 450 M2 Net Kullanımı 320 M2 Dir  ,İstanbul Büyükçekmece Satılık Villa...

5+1 450M2 3 Banyo

1.900.000 TL

Poseidon Barter Çeki Danışmanlık Hizmet..

İstanbul , Büyükçekmece Güzelce Mah. 27.Haziran.2020

Büyükçekmece Güzelce De  Müstakil Yüzme Havuzlu    3 Katlı Triplex 3 Ay Sonra Teslim  Villa Sitede Toplamda 16 Adet  Müstakil Havuzlu Villa Bulunmaktadır.   Her Vıllanın Arsası 387 M2 Net Kullanımı 320 M2 Dir  Müst,İstanbul Büyükçekmece Satılık Villa...

4+1 387M2 3 Banyo

2.700.000 TL

Poseidon Barter Çeki Danışmanlık Hizmet..

İstanbul , Büyükçekmece 19 Mayıs Mah. 21.Mayıs.2020

Farklı İhtiyaç Tiplerinde Ve Kullanılacak Alanlara Göre Seçilebilecek Banyo Ve Mutfak Tezgahları , İç Dış Mekan Merdiven Uygulamaları , Dekorasyon Uygulamaları İcin Uygun Ve Yüksek Kalitede Çimstone Banko, Tezgah, Zemin, Cephe, Merdiven ,İstanbul Büyükçekmece Satılık İnşaat Malzemesi...

0M2

1.000 TL

Poseidon Barter Çeki Danışmanlık Hizmet..

İstanbul , Büyükçekmece Beylikdüzü 21.Mayıs.2020

Title Deed İs Ready  İnstallment Plan: First Payment 40% The Rest 60% On 36 Months # İstanbul # Büyükçekmece # Beylikdüzü # Blueworldoffıce,İstanbul Büyükçekmece Proje Devam Eden...

128M2

90.000 $ - 270.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece Beylikdüzü 21.Mayıs.2020

Title Deed İs Ready İnstallment Plan: Divided On 24 Months # İstanbul # Büyükçekmece # Beylikdüzü # Blueworldoffıce,İstanbul Büyükçekmece Proje Devam Eden...

126M2

105.000 $ - 266.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece Bahçeşehir 21.Mayıs.2020

İnstallment Plan: First Payment 60% The Rest 40% On 24 Months # İstanbul # Büyükçekmece # Bahçeşehir # Blueworldoffıce,İstanbul Büyükçekmece Proje Tamamlanan...

107M2

148.000 $ - 317.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece Beylikdüzü 21.Mayıs.2020

İnstallment Plan: First Payment 30% The Rest 70% On 24 Months # İstanbul # Büyükçekmece # Beylikdüzü # Blueworldoffıce,İstanbul Büyükçekmece Proje Devam Eden...

134M2

94.000 $ - 154.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece Beylikdüzü 21.Mayıs.2020

Title Deed İs Ready   Installment Plan: First Payment 40% The Rest On 30 Month # İstanbul # Büyükçekmece # Beylikdüzü # Blueworldoffıce,İstanbul Büyükçekmece Proje Devam Eden...

132M2

150.000 TL - 329.000 TL

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece Beylikdüzü 21.Mayıs.2020

Title Deed İs Ready  Installment Plan : 50% First Payment The Rest 50% On 18 Month   # İstanbul # Büyükçekmece # Beylikdüzü # Blueworldoffıce,İstanbul Büyükçekmece Proje Tamamlanan...

70M2

73.000 TL - 237.000 TL

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece 21.Mayıs.2020

مشروع جديد و راقي في بيلكدوزو ، إسطنبول أوروبي هذا المشروع يعتبر مشروع عائلي لان كل الشقق من نوع كبير و لا يوجد فيها شقق صغيرة •اصغر حجم ٢+١ و المساحة يبدأ من ١٣٤ ، ١٤٨ ، ١٧٠ متر مربع •و لدينا أيضا ٣+١ و المساحة ٢٠٥ متر مربع •يوجد ايضا دو,İstanbul Büyükçekmece Satılık Daire...

2+1 134M2

94.000 TL

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece 21.Mayıs.2020

في بيلكدوزو ، إسطنبول أوروبي، لدينا محلات للبيع داخل بناء خاص للبيع سيارات و أشياء السيارات مع ضمان الإيجار لمدة ٣ سنوات في هذه الإعلان نعرض لكم ثلاث محلات كبيرة الحجم. الأول المساحة : ١٤٢ متر مربع السعر : ١،١٢٠،٠٠٠ ليرة تركية السعر بالدولار أمر,İstanbul Büyükçekmece Satılık Dükkan...

142M2

196.000 $

Blueworldoffıce

İstanbul , Büyükçekmece Fatih Mah. 07.Mayıs.2020

Bilgileri Bulunan 465-3 Numaralı Parselde Okul Şerhi Olduğu İçin Milli Eğitim Bakanlığı’Ndan Rayiç Üzerinden  Bedeli Talep Edildi. Önündeki Diğer İki Parselden Bir Tanesi(Mülkiyeti Üçüncü Kişiye Ait) Komşu Okul İmarlı Arsa Diğeri De Terkettiğimiz Y,İstanbul Büyükçekmece Satılık Arsa...

1800M2

1.100.000 $

Poseidon Barter Çeki Danışmanlık Hizmet..

1/2

ilanlarınızın ilancarsi.com'da yayınlanmasını istermisiniz?

İlanlarınızın ilancarsi.com'da yer almasını istiyorsanız, firmanıza özel web sitesi hizmetimiz ile sitenize eklediğiniz ilanlar otomatik ilancarsi.com'a entegre olsun.